Het is zover: na 11 spannende weken weten we eindelijk welke BV er in het schapenpak zit. De Mysterieuze Slaper ontwaakt!

Ter ere van onze 80e verjaardag schenken we dan ook maar liefst 20 prijzen aan diegenen die er het snelst in slaagden de Mysterieuze Slaper te ontmaskeren. Op woensdag 23 juni zullen deze winnaars bekend gemaakt worden.

Behoor jij niet tot de gelukkige winnaars? Geen zorgen: op 3 juli start er weer een nieuwe wedstrijd!

Ontdek snel wie de Mysterieuze Slaper is!

2021 wordt een jubileumjaar voor Bosmans Slaapcomfort Center. Al 80 jaar pioniert het familiebedrijf op verschillende vlakken. Wat kleinschalig begon in de woonkamer van Denis Bosmans groeide uit tot één van de grootste beddenspeciaalzaken in onze contreien. Het geheim van hun succes? Dat je de trends een stapje voor moet zijn en dat de klant altijd koning is. 

Lees er alles over in ons artikel! 


Bosmans Slaapcomfort Center, al 80 jaar trendsetter in hart en nieren 

Bosmans Slaapcomfort center

Vindt het wedstrijdregelement hier:

Liersesteenweg 147
2220 Heist-op-den-Berg
België

Welke BV zit er volgens jou in het schapenpak? 

* Zo kunnen we je meteen op de hoogte brengen als je een prijs hebt gewonnen!

Lees hier het hele artikelWedstrijdreglement

Ontdek ons waanzinnig prijzenpakket!

HOOFDPRIJS

TWEEDE PRIJS

DERDE PRIJS

Een slaapkamer make-over i.s.m. Swinnen Interiors (t.w.v. €7.000)

Een bed 
(t.w.v. €3.000)

Een pakket
kussens & beddengoed 
(t.w.v. €250)

En nog veel meer

1 x een overnachting in Amsterdam en slapen op het beste bed van de wereld
4 x diner in restaurant The Lake in Keerbergen
2 x een overnachting in B&B Hullebrug
2 x dekbedovertrek
2 x wielertruitje van Jumbo-Visma
6 x ontbijtbox van de Ontbijtcentrale
  

De Mysterieuze Slaper - Alle tips uitgelegd

De kogel is door de kerk, het schaap is uit het pak. Niemand minder dan Marleen Merckx was onze Mysterieuze Slaper. Had jij het juist? Gedurende 11 weken lieten we tips op jullie los. Tijd om alle aanwijzingen toe te lichten.

TIP #1: LIEVELINGSGETAL

07/04/2021

In de eerste tip deelde De Mysterieuze Slaper vier getallen: 9, 2, 4 en 3. Hiermee bedoelden we de postcode van de gemeente waar Marleen is geboren. Alleen staan de cijfers door elkaar. Marleen werd geboren in Molenstede met postcode 3294. We geven het toe, geen makkelijke om mee te beginnen!

TIP #2: PALJASSEN

14/04/2021

“Van Paljassen ben ik niet bang, integendeel, ze wakkeren mijn productiviteit aan.”, zegt de Mysterieuze Slaper, terwijl hij het gelijknamige biertje in zijn handen houdt. Paljas Producties is het theatergezelschap waar Marleen al jaren deel van uitmaakt.

TIP #3: LIEVELINGSDIEREN

21/04/2021

“Mijn lievelingsdieren zijn de valk en de witte raaf” - met deze tip doelde Marleen op haar deelname aan het Eén tv-programma ‘Witte Raven’ (de BV-editie in 2006), waarin ze werd opgeleid tot valkenier.

TIP #4: ZORG

28/04/2021

Nadat het schaap zich in de vingers heeft gesneden, zegt het “Zorgen zit me in het bloed”. Daarmee verwijzen we naar de verschillende verenigingen zoals Kom op Tegen Kanker die Marleen steunt.

TIP #5: VRIENDINNEN

05/05/2021

Het schaap belt met haar vriendinnen. Dat is een hint naar het theaterstuk ‘Vriendinnen’ dat Marleen al sinds 1995 speelt bij Paljas Producties.

TIP #6: ANTWERPS EILAND

12/05/2021

Het schaap heeft een bootje vast en zegt “Ik sliep ooit op een Antwerps Eiland”. Beide zaken verwijzen naar Marleens passage in de Gert Late Night Show die toen plaatsvond op de Evanna, de boot van Gert Verhulst die aan het Eilandje in Antwerpen ligt aangemeerd.

TIP #7: STRAK IN HET PAK

19/05/2021

Het schaap vindt een man in pak, mét das “echt waauw”. Dat kan kloppen, want in 1995 huwde Marleen met de Nederlander Michael Das.

TIP #8: GARFIELD

26/05/2021

Het schaap bekent dat ze “thuis een echte Garfield” heeft. Bij Marleen loopt er inderdaad een rosse kater rond.

TIP #9: SCHOENEN

02/06/2021

Met de zin “Schoenen zijn mijn guilty pleasure” geeft Marleen aan dat ze graag met schoenen bezig is, zoals gespot op haar Instagrampagina.

TIP #10: VLEKKEN

09/06/2021

“De vlekken op mijn huid heb ik (...) leren verdragen” is een zin die aangeeft dat Marleen vrede heeft genomen met haar vitiligo, een huidziekte waarbij de huid pigment verliest.

TIP #11: JOHNNY

16/06/2021

In de droomballonnetjes zie je Johnny Depp, Pol ‘Frank Bomans’ Goossen en Bert ‘Johnny’ Cosemans verschijnen waarbij het schaap zegt “ik houd al eens van een echte Johnny”. De beelden zijn een hint naar het theaterstuk ‘Frankie & Johnny’ dat ze samen met collega-acteur Cosemans speelde.

DE MYSTERIEUZE SLAPER ONTWAAKT

21/06/2021

Proficiat aan alle deelnemers, zonder jullie hadden we geen wedstrijd en gefeliciteerd aan de winnaars.

Bosmans Slaapcomfort Center viert gans 2021 zijn 80-jarig bestaan en doet dat met een wedstrijd per kwartaal. Deze keer niet gewonnen? Waag je kans vanaf 3 juli met wedstrijd 3 op zaligslapen.be